В центрі Киева вкрадено зображення Перуна.
- Romei
- Ефрейтор
- Клуб в котором состоите:: 172 сп
- e-mail: trezvii-santehnik@ra
- Дякував (ла): 897 разів
- Подякували: 1578 разів
- Контактна інформація:
В центрі Киева вкрадено зображення Перуна.
Зображення Перуна у Києві зрізано і вивезено в невідомому напрямку. Вчинено святотатство. Пишуться заяви в міліцію і т.д. Хоча надії на них мало. Попи із каплички московського пархату мали би бачити і чути, коли це творилося, адже зображення дуже важке і тому без машини там не обійшлося. Хоча, найімовірніше, це за їх наказом і зробили. А я ж колись приймав участь в їого поверненні і втановленні на історичному місці. Мі несли важелензного кумира на плечач по Андріевському узвозу на гору. Чоловік 20 несло і інші весь час мінялися бо 2-3 хвілині и людина не витрримувала ваги. Але донесли і всановіли. І от тепер хтось зняв. Сумно це.
- petrovich_jr
- Ефрейтор войск связи
- Клуб в котором состоите:: 172-й стрілецький полк РCЧА
- Дякував (ла): 956 разів
- Подякували: 1691 раз
- Контактна інформація:
Re: В центрі Киева вкрадено зображення Перуна.
може це феміністки
побачили в зображенні перуна великий фалос і вирішили його зрізати і винести на власних цицьках горбах подалі?

Совесть, Благородство и Достоинство - вот оно, святое наше воинство.
Протяни ему свою ладонь, за него не страшно и в огонь.
↯ За связь без брака!
https://hyperhost.ua" onclick="window.open(this.href);return false;
Протяни ему свою ладонь, за него не страшно и в огонь.
↯ За связь без брака!

https://hyperhost.ua" onclick="window.open(this.href);return false;
- Romei
- Ефрейтор
- Контактна інформація:
Просто скільки галасу булоб якби обкрали чи спалили християнску церкву. А тут нічого, навіть сюжета в новинах. От і вір в рівні права для всіх релігій.petrovich_jr писав:може це феміністкипобачили в зображенні перуна великий фалос і вирішили його зрізати і винести на власних
цицькахгорбах подалі?
- Alex Richter
- Unterfeldwebel
- Клуб в котором состоите:: 14/172 ir
- Дякував (ла): 6158 разів
- Подякували: 4266 разів
Нет.Шуму бы было,если бы синагогу сожгли или обворовали......Romei писав:Просто скільки галасу булоб якби обкрали чи спалили християнску церкву. А тут нічого, навіть сюжета в новинах. От і вір в рівні права для всіх релігій.petrovich_jr писав:може це феміністкипобачили в зображенні перуна великий фалос і вирішили його зрізати і винести на власних
цицькахгорбах подалі?

Уверенность в победе- половина победы.(с)Моше Даян
- Martin Weise
- Клуб в котором состоите:: 2.''Totenkopf''
- e-mail: saddamodessa@gmail.c
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 554 рази
Извиняюсь, конечно, но не могу себя заставить поверить в то, что Вы это серьёзно ))Зображення Перуна у Києві зрізано і вивезено в невідомому напрямку. Вчинено святотатство. Пишуться заяви в міліцію і т.д. Хоча надії на них мало. Попи із каплички московського пархату мали би бачити і чути, коли це творилося, адже зображення дуже важке і тому без машини там не обійшлося. Хоча, найімовірніше, це за їх наказом і зробили. А я ж колись приймав участь в їого поверненні і втановленні на історичному місці. Мі несли важелензного кумира на плечач по Андріевському узвозу на гору. Чоловік 20 несло і інші весь час мінялися бо 2-3 хвілині и людина не витрримувала ваги. Але донесли і всановіли. І от тепер хтось зняв. Сумно це.
А футболки прикольные!

Nicht kaputt!
Nicht kapitulieren!
Nicht kapitulieren!
- Хауссер
- Gefreiter
- Клуб в котором состоите:: 172 i.r.
- Дякував (ла): 4554 рази
- Подякували: 2018 разів
Попробуй поверить.Martin Weise писав:Извиняюсь, конечно, но не могу себя заставить поверить в то, что Вы это серьёзно ))Зображення Перуна у Києві зрізано і вивезено в невідомому напрямку. Вчинено святотатство. Пишуться заяви в міліцію і т.д. Хоча надії на них мало. Попи із каплички московського пархату мали би бачити і чути, коли це творилося, адже зображення дуже важке і тому без машини там не обійшлося. Хоча, найімовірніше, це за їх наказом і зробили. А я ж колись приймав участь в їого поверненні і втановленні на історичному місці. Мі несли важелензного кумира на плечач по Андріевському узвозу на гору. Чоловік 20 несло і інші весь час мінялися бо 2-3 хвілині и людина не витрримувала ваги. Але донесли і всановіли. І от тепер хтось зняв. Сумно це.
А футболки прикольные!
DU BIST NICHTS
OHNE DEIN VOLK
UND DEINE SIPPE!"
OHNE DEIN VOLK
UND DEINE SIPPE!"
- Romei
- Ефрейтор
- Контактна інформація:
Все абсолютно серйозно. Кумира виготовляли скульптори з міста Запоріжжя. Везли його на катері вверх по Дніпру, повторюючи шлях від місця на дніпровських порогах де загубилися сліди головного кумира Русі скинутого Володимиром в Дніпро. Потім від набережної несли більш ніж 500 кілограмову дубову колоду кумира на плечах і встановили на горі біля історичного музею. Саме там знаходилося головне капище Перуна, і саме звідти його скидав у Дніпро Володимир 1000 років тому.Martin Weise писав:Извиняюсь, конечно, но не могу себя заставить поверить в то, что Вы это серьёзно ))Зображення Перуна у Києві зрізано і вивезено в невідомому напрямку. Вчинено святотатство. Пишуться заяви в міліцію і т.д. Хоча надії на них мало. Попи із каплички московського пархату мали би бачити і чути, коли це творилося, адже зображення дуже важке і тому без машини там не обійшлося. Хоча, найімовірніше, це за їх наказом і зробили. А я ж колись приймав участь в їого поверненні і втановленні на історичному місці. Мі несли важелензного кумира на плечач по Андріевському узвозу на гору. Чоловік 20 несло і інші весь час мінялися бо 2-3 хвілині и людина не витрримувала ваги. Але донесли і всановіли. І от тепер хтось зняв. Сумно це.
А футболки прикольные!
Було багато людей з усієї України. Навіть Київські родновірські общини припинили постійні сварки і діяли разом. Подія була знакова. По одній з легенд жерці обіцяли що Перун повернеться на свою гору через 1000 років. І от ми його повернули, я теж приймав участь в тому разом з трьома криворіжцями (ненастанне фото).
От тут у мене е більш змістовний фотоальбом з того дня.
http://my.mail.ru/?from=splash#page=/ma ... bum_id=173" onclick="window.open(this.href);return false;
- von Lutzov
- Leutnant
- Дякував (ла): 8678 разів
- Подякували: 13388 разів
Юрась - Ви і Ваші однодумці молодці!
Можна скептично відноситись до язицької релігії, хоча наші пращури були ними , але з точки зору відновлення історичної справедливості - це дійсно викликає повагу.
Адже в Афінах стоїть Парфенон, незважаючи на те, що Греція глибоко християнська країна. І, хоча порівнювати храм Зевса і Перуна не дуже коректно, але він має бути, щоб ми могли приводити до нього своїх дітей і розповідати їм історію як і за яких обставин Володимир хрестив Русь.
Це наша історія і ми мусимо її зберегти для наших майбутніх поколінь, бо як показує досвід, неслов*янським етносам ці події абсолютно нецікаві та байдужі.

Можна скептично відноситись до язицької релігії, хоча наші пращури були ними , але з точки зору відновлення історичної справедливості - це дійсно викликає повагу.
Адже в Афінах стоїть Парфенон, незважаючи на те, що Греція глибоко християнська країна. І, хоча порівнювати храм Зевса і Перуна не дуже коректно, але він має бути, щоб ми могли приводити до нього своїх дітей і розповідати їм історію як і за яких обставин Володимир хрестив Русь.
Це наша історія і ми мусимо її зберегти для наших майбутніх поколінь, бо як показує досвід, неслов*янським етносам ці події абсолютно нецікаві та байдужі.

Ehre verloren - alles verloren.
«Краще програти зі своїми, ніж виграти з чужими».
- Neumann
- Obergefreiter
- Клуб в котором состоите:: 172 ir
- Дякував (ла): 941 раз
- Подякували: 1195 разів
Вам так не віриться що спиляли і вкрали 500 кілограмове зображення Перуна? То можу викласти фото, що його там нема. Чи чому Ви так зраділи?Martin Weise писав: Извиняюсь, конечно, но не могу себя заставить поверить в то, что Вы это серьёзно ))
- Wolfgang Priem
- Клуб в котором состоите:: 172IR
- Дякував (ла): 1473 рази
- Подякували: 805 разів
- Контактна інформація:
Я конечно дико извиняюсь, но я же не говорю на есуса жидяра распятый, почему вы позволяете называть одного из главных Богов древней Славянской религии фалосом? Давайте всё таки будем взаимо вежливыми и уважать религиозные взгяды друг другаpetrovich_jr писав:може це феміністкипобачили в зображенні перуна великий фалос і вирішили його зрізати і винести на власних
цицькахгорбах подалі?

- Martin Weise
Уверяю Вас, вся эта история меня не радует, скорее - наоборот... Как человека, воспитанного в христианской традиции. Я действительно не воспринимаю всерьёз "неоязыческие" культы.Neumann писав:Вам так не віриться що спиляли і вкрали 500 кілограмове зображення Перуна? То можу викласти фото, що його там нема. Чи чому Ви так зраділи?Martin Weise писав: Извиняюсь, конечно, но не могу себя заставить поверить в то, что Вы это серьёзно ))
Можно было бы провести богословский диспут на эту тему, но зная заранее, чем он закончится, позволим каждому остаться при своём мнении.

Nicht kapitulieren!
- Хауссер
- Gefreiter
- Клуб в котором состоите:: 172 i.r.
- Дякував (ла): 4554 рази
- Подякували: 2018 разів
[/quote]
Я конечно дико извиняюсь, но я же не говорю на есуса жидяра распятый, почему вы позволяете называть одного из главных Богов древней Славянской религии фалосом? Давайте всё таки будем взаимо вежливыми и уважать религиозные взгяды друг друга
[/quote]
Прим, я конечно уважаю твой "юношеский максимализм", но хочу удержать от грубых высказываний.
В нашем коллективе много христиан, но, я уверен, что никто из них такого паскудства даже в мыслях не имел. Учись ярость свою применять по назначению.
Я конечно дико извиняюсь, но я же не говорю на есуса жидяра распятый, почему вы позволяете называть одного из главных Богов древней Славянской религии фалосом? Давайте всё таки будем взаимо вежливыми и уважать религиозные взгяды друг друга

Прим, я конечно уважаю твой "юношеский максимализм", но хочу удержать от грубых высказываний.
В нашем коллективе много христиан, но, я уверен, что никто из них такого паскудства даже в мыслях не имел. Учись ярость свою применять по назначению.
DU BIST NICHTS
OHNE DEIN VOLK
UND DEINE SIPPE!"
OHNE DEIN VOLK
UND DEINE SIPPE!"
- von Lutzov
- Leutnant
- Дякував (ла): 8678 разів
- Подякували: 13388 разів
Мне показалось, что Петрович пошутил....... 

Ehre verloren - alles verloren.
- Neumann
- Obergefreiter
Не було в нас до жидохристиянства ніякого язичества. Була своя віра.Martin Weise писав:Уверяю Вас, вся эта история меня не радует, скорее - наоборот... Как человека, воспитанного в христианской традиции. Я действительно не воспринимаю всерьёз "неоязыческие" культы.Neumann писав:Вам так не віриться що спиляли і вкрали 500 кілограмове зображення Перуна? То можу викласти фото, що його там нема. Чи чому Ви так зраділи?Martin Weise писав: Извиняюсь, конечно, но не могу себя заставить поверить в то, что Вы это серьёзно ))
Можно было бы провести богословский диспут на эту тему, но зная заранее, чем он закончится, позволим каждому остаться при своём мнении.
Можна б і диспут провести по богословським темам, але запевняю Вас, що після цього в мене приводів сміятись буде значно більше ніж у Вас.
- Willi Stuber
- Unteroffizier
- Клуб в котором состоите:: повстанці Холодного Яру
- Дякував (ла): 590 разів
- Подякували: 3604 рази
Короче Перун уже у Нойманна дома, чего вы волнуетесь?
Одна из важнейших социальных задач клуба "172п.п."-опровержение поговорки "Монитор в морду не даст".
"Мятеж не может кончиться удачей- в противном случае его зовут иначе" (с)
"Мятеж не может кончиться удачей- в противном случае его зовут иначе" (с)
- Martin Weise
Могу согласиться со многим в Ваших словах, кроме этогоNeumann писав: в мене приводів сміятись буде значно більше ніж у Вас.

Я достаточно критически отношусь к современной церкви, как к институту и никаких иллюзий не питаю. И вопросов, на которые попы мне не смогут ответить ни при каком раскладе, накопилось вагон и маленькая тележка.
А всё же по диспуту: раз уж Вы категорически не согласны с определением Вашей веры как с "язычеством", можете дать Ваше собственное точное определение?
Что это - политеизм, шаманизм, тотемизм, анимизм? Мои любопытство и тяга к знаниям - неисчерпаемы.
Nicht kaputt!
Nicht kapitulieren!
Nicht kapitulieren!
- Neumann
- Obergefreiter
Раз тяга до знань не вичерпна і не закінчується тільки визначенням ВІКІ, куди Ви щойно заглянули, то пропоную мій улюблений сайт, на якому я буваю значно частіше ніж тут. і задавайте свої питання досхочу. http://www.evangelie.ru/forum/" onclick="window.open(this.href);return false; Заодно і побачите, що в людей буває в голові замість мозгів.
- Martin Weise
Видимо, Вы обладаете некими сверхъестественными способностями, раз на расстоянии сумели узнать, куда я только что успел заглянуть! Впечатляет.
За ссылку спасибо, хотя я вижу, что информации там море и нужную придётся вылавливать.
За ссылку спасибо, хотя я вижу, что информации там море и нужную придётся вылавливать.
Nicht kaputt!
Nicht kapitulieren!
Nicht kapitulieren!
- Neumann
- Obergefreiter
Та ніяких здібностей. Ви зкопіювали строчку із Вікіпедії і тут її виклали, і я це помітив. Хоча мені більше подобається, коли люди свої думки висловлюють, без копіювань чужих.Martin Weise писав:Видимо, Вы обладаете некими сверхъестественными способностями, раз на расстоянии сумели узнать, куда я только что успел заглянуть! Впечатляет.
А я і не говорив що буде просто і легкоMartin Weise писав:За ссылку спасибо, хотя я вижу, что информации там море и нужную придётся вылавливать.
- Martin Weise
Дело вовсе не в тупом копировании чего-либо.
Просто, ступая на такую скользкую почву, я стараюсь быть сугубо академичным
Просто, ступая на такую скользкую почву, я стараюсь быть сугубо академичным

Nicht kaputt!
Nicht kapitulieren!
Nicht kapitulieren!